Wil jij je eigen brand starten?

Wij bieden jou de mogelijkheid om je eigen brand tot leven te brengen. Voor elke wens bieden wij een bijpassend pakket die volledig zullen aansluiten bij jouw persoonlijke plannen.

Wij zijn een textielfabrikant in staat om jouw brand te voorzien van allerlei soorten textielgoederen en designs voor o.a. merchandise, fashion of bedrijfskleding. Amsterdam designs helpt je bij de start van een idee en ontwerp tot en met de productie voor een hoogwaardige kwaliteit tegen een eerlijke prijs!

HOE WERKT HET?

Wij helpen je bij de start van een idee en ontwerpen tot en met een compleet uitgewerkt plan voor een goede start van jouw nieuwe brand. Hieronder zie je een kort stappenplan van hoe het proces in werking zal gaan.

Gesprek

ONtwerp

Sample

productie

Maak een afspraak

Mail, bel of Whatsapp ons met je aanvraag en we plannen een afspraak in, zodat we samen kunnen kijken naar de beste mogelijkheden voor jou en je idee.

06 30 15 92 68

Adres: jarmuiden 24

Veel gestelde vragen

Ja, er moet minimaal van een product 150 stuks worden afgenomen verdeeld over verschillende maten.

Als u zelf niet in staat bent om artworks of designs op te leveren of te maken, kunnen wij dit voor u doen tegen een zacht prijsje.

Ja! Wij bieden een grote hoeveelheid mogelijkheden en kwaliteiten zoals “all over print”, en kunnen ook vrijwel overal bedrukken.

Ja en nee, dit is namelijk erg afhankelijk van het soort product en de technieken die gewild zijn.

Wij beschikken over een eigen fabriek en kunnen vrijwel alles fabriceren met de materialen die gewenst zijn.